whiteraven_ident_zwart

WE VINDEN HET LEUK
JE TE ONTMOETEN.

Neem contact met ons op en we helpen je graag bij jouw volgende project.

In any moment of decision, the best thing you can do is the right thing, the next best thing is the wrong thing, and the worst thing you can do is nothing.

Theodore Roosevelt

May the Force be with you!

Star Wars, 1977.

Award winning team!

White Raven Productions is een jong productiehuis waar bijna alles mogelijk is. Wij maken jouw ideeën en verhalen realiteit door ze te verwerken in: online video’s, films, bedrijfsvideo’s, documentaires, online content, fashion video’s en automotive video’s.

Het mooiste aan content creatie is het feit dat geen enkele dag hetzelfde is. We zijn dagelijks aan het werk met nieuwe mensen, nieuwe verhalen en nieuwe klanten. We werken op locatie, op kantoor bij de klant en vanuit ons eigen kantoor, een 21m2 ruimte waar we met elkaar werken aan jouw campagnes en content.

We zijn leergierig, we zijn altijd op zoek naar nieuwe ideeën en laten ons inspireren door de laatste trends. Daarom zal onze content altijd klaar zijn voor de toekomst.

We wonnen een ‘SAN award’ voor ons werk voor Beerwulf. We zijn de eerste die deze exclusieve award hebben gewonnen voor een social media campagne. Een prijs als deze bevestigd nogmaals dat onze klanten op het juiste adres zijn als het gaat om hun campagnes.

We will provide you with outstanding service

Wat doen we?

White Raven Productions produceert op het moment voor merken en bedrijven uit verschillende sectoren. Hiervoor creëren wij veel visuele content, we beginnen met een idee en werken dit uit tot een video, fotomateriaal of complete campagne met de hoogst haalbare kwaliteit.

Deze kwaliteit is voor ons essentieel. Vanaf de eerste video die we maakten is kwaliteit ons uitgagspunt. Wij comprimeren niet in de kwaliteit van het concept en ook niet in de uitvoering. We beschikken over de beste en meest geavanceerde apparatuur zoals cinema lenzen, een RED Raven camera, Canon 1DXmII en een uitgebreid lichtpakket.

Het belangrijkste is: we vinden het maken van foto- en videomateriaal leuk. Dit plezier zie je terug ons werk. Neem gerust contact op met ons en kom een keertje langs om onder het genot van een lekkere bak koffie kennis te maken.

WIJ ZIJN WHITE RAVEN PRODUCTIONS

WIJ MAKEN FILMS

WIJ VERTELLEN VERHALEN DOOR MIDDEL VAN BEELD EN GELUID

Visie

We houden er van om samen te werken en te opereren met een creatieve en technische blik. Zoals de naam al zegt ‘’The White Raven’’, houden wij er van om iets zeldzaams te zien in elk aspect van het productieproces.

Ons werk is iets waar we trots op zijn. Wij maken content, foto’s en video’s waar we volledig achter staan. Dit is een goede reden om met ons te werken. Alles wat onder onze naam geproduceerd wordt voldoet aan onze hoge standaard. We werken samen met onze klanten aan het beste resultaat. Een resultaat waar iedereen blij mee is.

Film maken, fotograferen en social media content creatie waarmee de klant tevreden is maakt ons gelukkig. Je kunt er vanuit gaan dat wij alles op alles zullen zetten om jou zo goed mogelijk van dienst te kunnen zijn.

Zo vind je ons

Geen vraag is ons te gek,
wij helpen je graag verder op weg.

Adres

White Raven Productions
Haaswijkweg-west 52
3319 GD, Dordrecht

Contactgegevens

Peter Baerveldt
info@whiteravenproductions.nl